Informatie

2 Flowers

Prijsindicatie:

€ 1175,00

incl. licht en geluid tot 350 personen

 

Geschikt voor:
bruiloften, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten

Extra:
uit te breiden met bijv. extra muzikanten of zangeres

2 Flowers

 

2 Flowers boek je voordelig en snel bij BoekJeBandje.nl. Deze professionele zangeressen zijn voor veel feesten te boeken samen met hun Allround DJ!

2Flowers Groot BoekJeBandje 

De sensatie van het moment 2 Flowers in uitermate geschikt voor mensen die wat kritischer zijn. Voor mensen die zeker willen zijn van top muziek, 100 % zuiver geluid en onvergetelijke entertainment!

2 Flowers is 2 in 1! U krijgt het hippe DJ- en het live coverband gevoel! U kunt dit gezelschap ook huren met live muzikanten (denk aan een combi van een trompettist en saxofonist, percussionist , gitarist of derde zangeres)

Flexibiliteit

2 Flowers in een band die inzetbaar is op verschillende feestavonden. Zo zijn de wensen bijvoorbeeld bij een bruiloft geheel anders dan bij een festival. 2 Flowers zorgt vooraf dat u 100% zeker weet dat u wensen worden meegenomen in hun show en avondprogramma. Daarom is 2 Flowers niet alleen geschikt voor alles wat u maar wilt vieren, maar zij denken ook met u mee en halen zo het maximale uit uw feest!

Professioneel

2 Flowers is een professionele band die jaarlijks tussen de 90a  100 feesten verzorgt tot in de puntjes. Met hun motto “2 Flowers voor als het echt goed moet zijn!” altijd waar maken! Het is ook een band die zijn gemaakte afspraken altijd nakomt!

Betaalbaar

2 Flowers is een echte allround coverband die de beste hits op professioneel niveau live voor u brengt. Daarnaast was voor 2 Flowers het belangrijkste doel om veel te spelen omdat zei daar veel plezier uithalen. Daarom is de prijs van 2 Flowers ook veel lager dan u zelf gedacht zult hebben! Zie willen zich financieel goed toegankelijk maken voor iedereen!

Non-stop feest

Coverband 2 Flowers is een band die de nummers snel achterelkaar speelt. Ze houden niet van minuten lang brabbelen voor dat de volgende nummer wordt ingezet. 2 Flowers wil graag dat het publiek lekker op de dansvloer blijft dansen. Zelfs als ze even met de nodige pauze gaan laten ze het feest gewoon door gaan met hun allround DJ die ze helemaal gratis voor u meenemen!

De band

Bestaat uit 2 top zangeressen en een allround DJ

Dit is uit te bereiden met live solo muzikanten denk aan een,

Gitarist

Saxofonist

Trompettist

Percussionist

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.