Waarom BoekJeBandje..?

  • Betrouwbaar
  • Ruime Keus
  • Mensen uit de praktijk
  • 10+ jaar ervaring
  • Betaalbaar
  • Echte servicePompeblêd 1
  • Lokale Experts

Aanmelden

Wil jij met je act of band vermeld worden op onze boekingssite?

BoekJeBandje.nl biedt je de mogelijkheid tot inschrijven in het artiestenbestand. Hoe het een en ander in zijn werk gaat lees je hier onder.

Voor wie

Iedereen kan zich aanmelden voor een vermelding op deze website bijvoorbeeld bands, acts, artiesten, groepen, shows, ensembles, duo's, trio's noem maar op. De voorwaarde is dat je een samenwerking aan wilt gaan met BoekJeBandje.nl.

Criteria voor vermelding

Wij krijgen veel aanvragen voor een vermelding op deze website. Dat is natuurlijk super maar helaas kunnen we niet alles plaatsen. Wij maken een selectie rekeninghoudend met onder andere de kwaliteit van de band of act, de toegevoegde waarde om het op deze website te vermelden en natuurlijk naar de verkoopbaarheid. Als er geen vraag naar is dan heeft het weinig zin om een vermelding te plaatsen. Wij hebben voor de vermeldingen op deze website een voorkeur voor bands/acts uit het noorden van Nederland. Daarbij denkend aan bands/acts uit de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Noord Holland.

Aanmelden

Aanmelden voor onze website is simpel en toch eenvoudig. Stuur een e-mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met de volgende zaken toe:

Contactgegevens incl. telefoonnummer

Omschrijving van jou band/act

Een foto (liefst goede kwaliteit)

Repertoire overzicht

URL van jou / jullie website

Eventuele recenties en referenties

Nadat wij de e-mail binnen hebben gehad gaan wij de aanvragen toetsen aan bovenstaande criteria. Als wij instemmen voor een vermelding dan nemen wij contact met jou / jullie op, liefst telefonisch.

Prijzen

Wij hanteren geen prijzen voor vermelding.De vermelding is dus gratis! Wat wij wel vragen is een link naar onze website, liefst op de contactpagina van jou band / acts. Hierdoor wordt de vindbaarheid van BoekJeBandje niet alleen beter maar zal ook zeker resulteren in meer boekingen. Het enige dat u hoeft te doen is de URL te plaatsen www.BoekJeBandje.nl en erbij te vermelden dat je / jullie te boeken zijn bij BoekJeBandje.nl. In de gevallen dat er geen website bestaat dan kan deze vermelding ook op een facebook pagina geplaatst worden.

Voor niets gaat de zon op....

Wij vragen € 25,00 excl. BTW inschrijfgeld. De vermelding is daarna, zoals hierboven gemeld, gewoon gratis!

Garanties

Helaas hebben wij geen invloed op de boekingen en de aantallen die er in om gaan. Daarom kunnen wij jou / jullie helaas geen garanties geven over eventuele optredens. Dat is ook één van de redenen dat wij geen terugkerende prijzen vragen voor een vermelding.

Vergoedingen

Indien iemand een band / act boekt bij BoekJeBandje.nl dan zit in de prijs automatisch de boekingsfee. Deze fee betaald ons werk en jou / jullie vermelding. Bij een gemiddeld boekingskantoor ligt de fee tussen de € 125 en € 200. Dit zijn vaak vaste tarieven. De tarieven die wij hanteren die baseren wij op de hoeveelheid werk die een boeking met zich mee brengt en zal in veel gevallen lager zijn.

Reclame en acties

Regelmatig zullen wij een act / band vermelden als 'In The Spotlight' op onze Facebookpagina, Twitter en op onze Tips pagina. Ook worden deze bands / acts opgenomen in de nieuwsbrief welke wij versturen (400+ inschrijvingen). Dit is allemaal kosteloos. Soms hebben wij ook speciale acties met bijvoorbeeld Flyers. Hier worden doorgaans dr drukkosten voor doorbelast. Aan jou / jullie of jullie hier interesse in hebben, dit is geheel vrijwillig! Interesse in een vermelding op een Flyer of iets dergelijks? Laat het weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij laten je / jullie weten welke acties er in de pijplijn zitten en wat de kosten hiervoor zullen bedragen.