Informatie

Alfa Female

Vanafprijs:

op aanvraag

 

 

Geschikt voor: 
Feesttent , Kroeg, Festivals

Extra: 

Female (fronted) Rock uit Den Haag

 

Alfa Female

 

Op deze pagina vindt je alle info over de haagse Female Rock sensatie Alfa Female!

Female Rock band Alfa Female boek je bij BoekJeBandje

De in 2006 opgerichte band Alfa Female is een haagse rockband bestaande uit 4 vrouwen. Zij brengen pakkende rocknummers die je aan de 80's rock doet denken.

Covers

Natuurlijk zijn covers onderdeel van de setlijst. Op een geheel eigen wijze brengt deze formatie nummers ten gehore uit verschillende genres. De focus van de band ligt ondanks dat op hun eigen werk wat steeds volop in ontwikkeling is. De band speelt inmiddels al enkele jaren op vele grote podia waar zij op de buhne stonden met grote namen als Di/rect en Peter Pan Speedrock.

Recenties

De recenties geven wel aan met wat voor band we te maken hebben. Zo schreef VPRO 3 voor 12 dat deze band geen zoetsappigheid op het podium bracht maar stevige rock door vier vrouwen met vooröp een zangeres die gezegend is met een flinke rockstrot.

Setlist

De setlist bestaat uit een groot deel eigen nummers afgewisseld met bijvoorbeeld nummers van ACDC waarbij alles op een Alfa Female manier wordt gebracht.

Wil je Rock, dan krijg je Rock! Onvervalst voor bijvoorbeeld een festival maar ook in een kroeg staat deze band zijn vrouwtje!

Alfa Female boek je bij BoekJeBandje!

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.