Informatie

APK Blues Station

Prijs:

op aanvraag

 

Geschikt voor:
Feesttenten, Festivals

APK Blues Station

 

APK Blues Station boek je eenvoudig en snel bij BoekJeBandje.nl. Deze band is zeer geschikt voor festivals, tent- en dorpsfeesten. APK Blues Station brengt onvervalste blues.

APK BluesStation BoekJeBandje

Een optreden van APK Blues Station is een afwisselende show. Lekkere up-tempo nummers met soms een heerlijke slow blues. Muziek die uitnodigt tot een biertje, een dansje en gezelligheid.

open en swingend

APK Blues Station onderscheidt zich door met gitaar, mondharmonica, bas en drums een heldere, open sound neer te zetten met het accent op swingende, soms jazzy grooves en doorleefde zang. Hierdoor heeft de band zelfs bij intieme optredens op lager volume een krachtige performance.

dynamisch repertoire

Een dynamisch repertoire van Jimmy Reed tot Buddy Guy, van vergeten klassiekers tot bekende blues en rock hits. De mannen doen daarnaast een aantal eigen nummers die er mogen zijn en maken soms verrassende uitstapjes naar Rock ’n Roll en Soul. Nooit klakkeloos nagespeelde covers. Elk nummer wordt een authentieke song, met een onmiskenbare APK saus erover!

ouwe rotten!

Deze drie ouwe rotten in de Blues, Rock en Country geven je een prettige APK Blues Station sevicebeurt That Keeps The Engine Runnin’.

APK Blues Station bestaat uit:

Anton van Rooijen, gitaar, zang, bluesharp.
Pieter Langius, bas.
Klaas Hoekstra, drums, zang.

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.