Zoeken

Niet op de site?

Op de site van BoekJeBandje staat een selectie van bands, artiesten en entertainment. Gewoonweg omdat niet alles er op past!

Staat datgene wat je wilt boeken er niet op, bel ons voor persoonlijk advies en mogelijkheden!

0514-234111

Kees en Mark

 

Kees en Mark (Da's pas écht Feest!) voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Kees en Mark (Da's pas écht Feest!).

Kees en Mark 

Kees Plat | Gitaar / Zang

ER WAS EENS…. Een jongentje in Volendam, die gek van muziek was. Kees kreeg toen hij 8 jaar was zijn eerste gitaar. Na eerst zelf oefenen en daarna gitaarles begon hij op zijn 16 de zijn eerste band Embryo. Daarna volgde o.a. Friends en Stampvast. Daarna heeft hij voor een eenmalig optreden de Tribute to the Catsband opgericht, maar dat werden er 3 en na afloop vonden de heren het jammer om ermee te stoppen. Inmiddels toert de Tribute to the Catsband al ruim 11jaar door Nederland, met een avond vullend concert waarbij “oude tijden herleven” en alle grote hits van The Cats voorbij komen.

Mark van Veen | Zang

ER WAS EENS… Een jongetje die gek van muziek was en zijn grootste wens was om te leren drummen, later bleek dat hij een zeer getalenteerde drummer was bij verschillende bandjes…Maar zingen bleek zijn grootste passie te zijn, en Mark besloot een solo carierre te beginnen en heeft zijn sporen inmiddels al dik verdiend als solo zanger.

Dit leuke duo boeken? Vraag info aan via onze contactpagina of via de knop 'Offerte Aanvragen' (vrijblijvend)

Media