Informatie

Dilana Smith (Rocks)

Prijs:
op aanvraag

 

Geschikt voor:
bedrijfsfeesten, dorpsfeesten, festivals

Extra:
ook als solo artiest te boeken , bekend van THe Voice of Holland!

Dilana Smith (band)

 

Dilana Smith boek je voordelig en snel bij BoekJeBandje.nl. Bekend van de Voice of Holland, en wat een Voice heeft ze!!

dilana smith boekjebandje 

In 2016 werd Dilana ineens beroemd in Nederland door mee te doen aan The Voice Of Holland. Met een stem die blijft hangen is ze ver gekomen. 

Wat bijna niemand weet is dat Dilana met haar band al vanaf 1997 bezig is al was het onder een andere naam, namelijk Cazmelion. Met haar krachtige stemgeluid en het repertoire was dit een zeer succesvolle band. Overal in Nederland was het publiek enthousiast en hadden ze meer dan eens uitverkochte zalen door het hele land.

Begin 2000 bracht ze een album uit onder haar eigen naam te weten "Wonderfool". Vanaf dit album kwamen drie hitsingles "Breakfast in Central Park", "Do you know" en "To All Planets". IN Nederland was haar naam gemaakt!

Nadat zij met haar echtgenoot (welke van origine Amerikaans is) verhuisd was naar Amerika heeft zij in 2006 met het programma "Rockstar Supernova" meegedaan. Meer dan 25.000 deelnemers namen het tegen elkaar op terwijl juryleden Mötley Crue, Metallica en The Red Hot Chilli Peppers voor de beoordeling zorgden. Dilana werd uiteindelijk tweede in dit programma waardoor haar naam al snel in heel Amerika gonsde. Ze verzorgde onder andere het voorprogramma van Joe Cocker, Beth Hart en Aerosmith.

Deze top band met rockchick rockt!

media

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.