Informatie

Django Wagner

Vanafprijs:

€ 2595,00

 

Geschikt voor:
Bruiloft, Feesttent , Bedrijfsfeest , Dorpsfeest

Extra:
Bekend van radio en tv

Django Wagner

 

Django Wagner op jou feest? Boek hem voordelig en snel bij het leukste boekingskantoor van Friesland, BoekJeBandje.FRL Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot de Django Wagner.

django wagner boek je bij BoekJeBandje

De eerste single van Django Wagner verschijnt in maart 2009. Op deze opname wordt hij muzikaal bijgestaan door zijn vrienden van het wereldberoemde Rosenberg Trio. Het liedje “Kali” staat meteen wekenlang genoteerd in de diverse hitlijsten. Nu, enkele jaren later, kunnen we spreken van een feestklassieker!

Na Kali volgden grote hits als: “Mooie blauwe ogen“, “Mijn naam dat is Marina” en “Maar toch blijf je me trouw” en de Kerstsingle: “Ik kom naar huis“.

In 2012 verschijnt het succesvolle duet met Frans Duijts op single. “In ons café” staat maandenlang in de hitparades. Ook verschijnt in dit jaar zijn derde cd album. Na de albums “KALI”, en “MIJN GEVOEL” staat Django met het album (titel: “ALS DE NACHT“) langdurig in de album top 100.

Django Wagner krijgt in 2012 de Zilveren Harp uitgereikt, een blijk van waardering uitgereikt door de BUMA. Daarnaast wordt hij geëerd met een “Party Award” en uitgeroepen tot de ‘populairste artiest’ van Nederland.

In 2013 verschijnen de singles: “Die ene mooie vrouw”  “Dat ene moment” en “We dansen samen de bossa nova”  Deze platen halen stuk voor stuk hoge noteringen in de diverse hitlijsten en bevestigen eigenlijk datgene wat iedereen weet: Django Wagner is een grote ster!

Django een veelgevraagd artiest die zich kan verheugen op een ongekende populariteit. Overal waar Django optreedt “breken de mensen de boel af”.

Django Wagner heeft een imposant stemgeluid. Als Django zingt, staan de geluidsboxen naast het podium letterlijk te trillen door de geweldige sound. Daarnaast staat er een persoonlijkheid op het podium met een zeer innemende uitstraling.

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.