Live muziek voor dorpsfeesten, tentfeesten, schuurfeesten

Uiteraard heeft BoekJeBandje alles in huis voor het verzorgen van live entertainment tijdens uw (meerdaagse) dorpsfeest, tentfeest, tuinfeest of bijvoorbeeld uw schuurfeest.

Door alles slim te combineren, zowel met bands en artiesten en bijvoorbeeld met meerdaags inhuren van licht en geluid kunnen wij u een totaalpakket aanbieden wat erg interessant kan zijn. Hierbij bespaart u op diverse kosten maar ook op tijd. Tijd die u normaal kwijt bent aan het zoeken naar entertainment kunt u nu steken in de verdere ontwilkkeling van uw feest zoals het bedenken van spellen voor de 6-kamp of het indelen van een ouderenmiddag.

BoekJeBandje heeft inmiddels meer dan 20 jaren ervaring op het gebied van entertainment en weten wat er speelt in de wereld van de livemuziek. Door deze ervaring kunnen wij u een compleet pakket bieden dat zowel voor jong als wat ouder publiek interessant is.

Wij zullen altijd persoonlijk betrokken zijn bij de ontwikkeling van uw entertainment programma waarbij we nauwgelet contact houden met u, de organisatie. Uiteindelijk blijft het UW feest!

Meet weten? Vul uw gegevens rechts in zodat u zo spoedig als mogelijk wordt terug gebeld of klik hier om naar de contactpagina te gaan.

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.