Informatie

Drivin' Back

Prijs: 
op aanvraag

 

Geschikt voor: 
Feesttenten, Festivals en Bruiloften

Drivin' Back

 

Drivin' Back boek je voordelig en snel bij BoekJeBandje.nl. Deze band is zeer geschikt voor festivals, tent- en dorpsfeesten. Drivin' Back brengt muziek uit de 60's en 70's.

Bandfoto Drivin Back

Oprichter en tevens zanger gitarist van de band Drivin' Back "Rein Vallinga" wou naast zijn solo optredens ook graag weer live met een band spelen.

Na het plaatsen van een advertentie ging het snel, en kon er gerepeteerd worden. Het is juni, en de vakanties staan voor de deur, maar toch nog maar even kennismaken met de bandleden. Helaas zat de zomervakantie er nog tussen, maar voordat er ook nog maar een repertoire was bedacht, en überhaupt geoefend werd, was de eerste boeking al een feit. 6 oktober 2016 en vier oefenavonden verder is de try-out van Drivin' Back in Bolsward. 

bandnaam

De bandnaam Drivin' Back geeft min of meer al aan wat je kan en mag verwachten qua stijl van muziek. De band brengt je terug naar de roerige 60's & 70's, met nummers van o.a. The Beatles, The Rolling Stones, C.S.N.& Y, The Searchers, The Who, The Kinks en Van Morrison, om maar een kleine greep uit het repertoire te halen. Met vooral de Mercybeat waarin de vocalen garant staan voor mooie harmonieën kan dit nieuwe vijftal zich vooral onderscheiden van vele andere bandjes. 

bezetting

Rein Vallinga zanger/gitarist, Arjan de Boer op Hammond en zang, Sake Kuipers, bas, Klaas Hoekstra drums en zang en Rob Klaver gitarist. Met Drivin' Back waan je je echt weer in 60's & 70's.

uit het repertoire

Who'll stop the rain

Waterloo Sunset

Little SIster

Almost cut my hair

Twist and Shout

Mr Tambourine Man

Bus Stop

Hoochie Coochie Man

Hey Jude

Media

 

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.