Informatie

Frerik de Swetser

Prijs:
op aanvraag

 

Geschikt voor:
bruiloften, bedrijfsfeesten, dorpsfeesten

Extra info:
uut Fryslân

Frerik de Swetser

 

Frerik de Swetser boek je voordelig en snel bij BoekJeBandje.nl. Deze zanger wil nu echt wel eens een keer beroemd worden, net als de rest!

Freek de Swetser 

Een jonge , nieuwe en veelbelovende artiest is de Friese zanger Frerik de Swetser. Hij is afkomstig uit Wijckel en heeft in een korte tijdsbestek al een goede reputatie opgebouwd. Hij zong niet alleen op diverse feestjes en in café’s maar ook in het voorprogramma van de Hûnekop. Ook was hij reeds diverse malen te gast bij Omrop Fryslân.

De liefde voor muziek zat er bij Frerik Samplonius al jong in; hij was nog maar 7 of 8 jaar toen hij zijn eerste AC/DC cd kocht. AC/DC is een Australische hardrockband uit Sydney, gevormd in 1973 door de gebroeders Angus en Malcolm Young. Hoewel de band vaak wordt gezien als pionier van hardrock classificeerden de leden zelf hun muziek altijd als rock-‘n-roll. Frerik houdt van “rûchhauwen” en “rouwdouwen”. Muziek van “Strawelte” en “Hûnekop” zijn favoriet.

Het zingen vindt hij mooi, zegt hij, omdat bijna iedereen wel van muziek houdt en omdat muziek vaak iets doet met mensen. Hij zingt liedjes van anderen, bijv. van “Hûnekop” maar draait er zijn hand ook niet voor om om zijn eigen liedjes te schrijven. Zo heeft hij bijvoorbeeld een liedje geschreven genaamd Simmerdeis, en ”Elke gek hat syn gebrek”. Dit zijn zeer originele liedjes die makkelijk in het gehoor liggen.

Frerik treedt avondvullend op met gitaarbegeleiding. Live speelt hij liedjes van Creedence Clearwater Revival tot Guus Meeuwis, dus een allround repertoire dat op elk feest sfeerverhogend zal werken.

media

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.