Niet op de site?

Op de site van BoekJeBandje staat een selectie van bands, artiesten en entertainment. Gewoonweg omdat niet alles er op past!

Staat datgene wat je wilt boeken er niet op, bel ons voor persoonlijk advies en mogelijkheden!

0514-234111

Welkom op BoekJeBandje.frl voor al uw entertainment

Als je op zoek bent naar bands of artiesten in Friesland, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij werken landelijk en bieden u vele bekende en minder bekende bands en artiesten. Voor elk feest of evenement hebben wij een ruime keuze. Binnen elk budget zijn er mogelijkheden, dus voor elk wat wils!

alle bands en artiesten

Bij BoekJeBandje boek je niet alleen de op de site genoemde bands en artiesten! In principe kunt u voor alle artiesten en bands bij ons terecht ook al staan ze niet op onze site. Veelal goedkoper en tegen de juiste voorwaarden.

elk type entertainment

Van verjaardag tot dorpsfeest en van buurtbarbeque tot festival, voor elk type feest kun je bij ons terecht. Ons artiestenbestand groeit met de dag. Staat iets niet op de site? Neem dan contact met ons op!

ontzorging

Wij zijn meer dan alleen een artiestenbureau. Wij kunnen u de organisatie van uw feest of evenement uit handen nemen. Van een bruiloftfeest tot dorpsfeest, wij draaien onze hand(en) niet voor om. Van tent tot toiletwagen en van aggregaat tot catering, wij regelen het. Je hebt er geen omkijken naar en je kan de volledige aandacht houden op de inhoud van het feest of evenement.

 

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.