Informatie

Harmony Shakers

Vanafprijs: 
op aanvraag

 

Geschikt voor: 
Bruiloft, Feesttent , Bedrijfsfeest , Dorpsfeest, Festivals

 

Harmony Shakers

 

De Harmony Shakers voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot De Harmony Shakers.

harmonyshakers boekjebandje.nl

U kunt stoppen met zoeken naar een band voor uw feestelijke gelegenheid.

The Harmonyshakers bieden namelijk alles wat u zoekt. Waarom?  Omdat u kunt aangeven hoe u het wilt. Wilt u de hele avond Nederlandstalige muziek? Dat kan. Wilt u juist geen Nederlandstalige muziek? Dat kan ook. Wilt u dat het lekker zacht en als achtergrond klinkt? De band speelt op verzoek geheel akoestisch. Wilt u dat het juist knalt en overweldigend klinkt? De band speelt ook compleet versterkt zo hard als u wilt. Of misschien een combinatie? Eerst akoestisch, bijvoorbeeld als inloopmuziek bij een bruiloft, of als ontvangst bij de voordeur? Ook dat is mogelijk. Heeft u geen podium?

Weinig ruimte nodig!

De Harmonyshakers hebben niet zo veel ruimte nodig. Heeft u wel een groot podium? Dan wordt die ook optimaal gebruikt want dan kan de band lekker springen en bewegen. Wilt u graag dat de band er chique uitziet? Dan komt de band strak in pak inclusief stropdas. De Harmonyshakers zijn een trio. Maar wilt u er toch graag een zangeres bij? Zelfs dat is geen probleem. Het repertoire is zo breed dat er ingespeeld kan worden op de wensen van het publiek. De band speelt dus niet een vaste set nummers maar er wordt gekeken naar wat goed aanslaat en waar lekker op gedanst of op meegezongen wordt. En er is altijd interactie met het publiek! Mits u dat liever niet hebt. Want het is uw feest!

Media

 

 

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.