Informatie

Hottub Heroes

Prijs:
op aanvraag

 

Geschikt voor: 
Feesttent , Bedrijfsfeest , Dorpsfeest, Festivals

Extra:
ook als avondvullend programma te boeken incl. dj!

 

HOTTUB HEROES

 

Partyband HOTTUB HEROES boek je voordelig en snel bij BoekJeBandje. Te boeken voor bijvoorbeeld Feesttenten en Festivals. BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot de band HOTTUB HEROES.

 

[klik hierboven voor de promo]

De pakken strak, de haren glad, de schoenen schoon en de koppen fris: de HOTTUB HEROES zijn ready to rock!

knallend energiek

Met knallende en energieke shows wordt ieder publiek probleemloos verleid in een spectaculaire tour langs de beste pop-, rock- en dance-hits. Door naadloze overgangen kan het publiek eindeloos blijven dansen op de gebalanceerde set van de HOTTUB HEROES. Beukende beats, snoeiharde synthesizers en gillende gitaren toveren iedere dansvloer om tot een kolkend bad vol feestende mannen en vrouwen.

podiumbeesten

De HOTTUB HEROES bestaan uit zes muzikale helden die zich door de jaren hebben ontwikkeld als ware podiumbeesten en zich als vissen in het water over de planken bewegen. De hits vliegen je om de oren en gaan naadloos in elkaar over, ondersteund door een spectaculaire lichtshow vol visuele hoogtepunten, waardoor het publiek in een greep wordt gehouden die nooit verslapt.

De HOTTUB HEROES zijn bij BoekJeBandje.nl exclusief te boeken tegen een zeer aantrekkelijke gage. Deze band kan ook geboekt worden als avondvullende show met DJ!

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.