Informatie

DJ Johnny Gold

Prijs: 
op aanvraag

 

Geschikt voor: 
Bruiloft, Feesttent , Bedrijfsfeest , Dorpsfeest, Festivals

Extra:
Al jaren vaste gast tijdens Sneekweek

 

Johnny Gold

 

Johnny Gold voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Johnny Gold.

Johnny Gold

Johnny Gold, presentator, zanger maar vooral ENTERTAINER, overal waar hij opduikt verschijnt er een glimlach, of u wil of niet …. u zult er toch aan moeten geloven, een van de weinige artiesten waar u de volgende dag nog plezier om heeft.

Gedreven, komisch, soms vertederend, dendert Johnny over de Nederlandse podia, van voetbalkantine tot schouwburg, van bruin cafe tot vier sterren restaurant, hij is overal wel eens te gast geweest, tot groot vermaak van iedereen!

Het grootste gedeelte van zijn repertoire bestaat uit Nederlandstalige liedjes, van zoals hij zelf zegt, de grootste der aarde, Jan Smit , Frans Bauer , Andre Hazes , en vele andere smartlappen toppers komen voorbij in zijn one- man show.

Natuurlijk zingt hij ook Engelse liedjes, en kunt u hem, niet verstaan, dan zal het wel zoveel Engels wezen, dat hij het zelf ook niet meer weet.

Johnny Gold is te boeken met een speciaal door hem ontwikkelde Drive-In Show, het Mega Meezing Spektakel … 4 uur lang feest in de hoogste versnelling met tussendoor een spetterend live optreden van hemzelf, verwacht geen house, trance of dance van hem want zoals hij zelf zegt, ‘als ik het niet uit kan spreken zal het wel nie gezellig weeze “, maar houdt u van Seventies, en/of Nederlandstalig dan is Johnny Gold met zijn Mega Meezing Spektakel een must op uw feest!

Media

 

 

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.