Informatie

De Koffer

Prijzen:

op aanvraag

 

Geschikt voor:
Bruiloft, Feesttent , Bedrijfsfeest , Dorpsfeest

Extra:

Topband, energiek!

De Koffer

 

De Koffer voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot De Koffer.

Ja we zijn d’r klaar voor, feesttent, festival, personeelsfeest, trouwerij of kroeg. Voor elk feest is de koffer de party-band die je zoekt..

Bruisende show

Na veel geploeter, gevloek en echtscheidingen hebben we het toch voor elkaar gekregen om een bruisende show neer te zetten. Interactie, brede muziekkeus en gezelligheid is wat de koffer biedt. Van Nederlandstalig Marco Borsato, De Dijk, André Hazes, Jan Smit, schakelt De Koffer net zo gemakkelijk naar Alternatief killing in The Name van Rage Against the Machine of Metallica. Maar ook : AC/DC, Queen, PSY, LMFAO, Black Eyed Peas, Mumford & Sons . De koffer biedt het allemaal.

Passie voor muziek

7 totaal verschillende karakters, maar allemaal zo’n passie voor muziek, vormen de Koffer. Met ook echt 7 koffers komen ze naar elk optreden waar van alles inzit om het publiek te vermaken. Het kan zomaar zijn dat je door ons gekleed op het podium staat te zingen, of dat de band in disco outfit de nummers van Donna Summer en Abba staan te spelen. Beperkt aangepaste of ingrijpend verbouwde bekende nummers, verrassend gearrangeerde medleys, een breed scala aan muziekstijlen: het maakt van De Koffer de ultieme coverband voor een spetterende avond muziek en feest.

 

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.