Informatie

Krijn

Vanafprijs:

€ 600,00

(excl. licht en geluid)

 

Geschikt voor: 
Bruiloft, Seniorenmiddag, Verzorgingstehuizen, Verpleeghuizen

 

Krijn

 

Het Seniorenprogramma van Krijn voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot het Seniorenprogramma van Krijn.

Krijn Senioren

Speciaal voor senioren heeft Krijn een programma samengesteld waarin u op uw muzikale wenken wordt bediend. Het merendeels Nederlandstalige repertoire bestaat uit bekende meezingers maar ook uit luisterliedjes. Liedjes van vroeger en van nu met o.a. Jan Smit, Frans Bauer en de Salvera’s. Toch ook even een knipoog richting de Engelse taal zoals bv het mooie Somewhere between of Quando, Quando.

Een muzieksensatie die u niet mag missen !!!

Met een professionele muziekinstallatie en begeleiding door middel van orkestbanden, gaat Krijn de uitdaging aan. De laatste tijd heeft Krijn zijn repertoire aanzienlijk uitgebreid met nog meer herkenbare liedjes van vroeger en nu.

Speciaal geschikt voor:

verzorgingshuizen

verpleegcentra

seniorenmiddag/avond feest voor senioren tijdens dorpsfeest

Krijn…

Al geruime tijd treedt Krijn regelmatig op voor senioren. Krijn speelt met zijn repertoire uitstekend in op de diversiteit van bewoners binnen bijv. de zorgcentra. Krijn werk als Dagbestedingcoach bij Noorderbreedte te Leeuwarden.

Krijn was zanger van het Duo DIE TWA. DIE TWA timmerde stevig aan de weg in Friesland. Met het bekende Friese nummer Fûgels stond Die Twa  op de 1e plaats van de drie noordelijke provincies en op nr 2 in de fryske top 100. Inmiddels worden ze bijna dagelijks gedraaid bij Omrop Fryslan.

 

 

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.

                                                         

connect

{jumi {*1][{ apikey: String, clientid: Int, subsciption_id: Int test_value: String, } ]}