Informatie

Maurice Andreas

Vanafprijs:

€450,00

(excl. licht en geluid)

 

Geschikt voor:   
Bruiloft, Feesttent , Bedrijfsfeest , Dorpsfeest

Extra:
Als solo-act, als duo-act en als trio-act te boeken. Vraag naar de mogelijkheden!

Maurice Andreas

 

Zanger Maurice Andreas voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot zanger Maurice Andreas.

Maurice Andreas 

Wat heeft Maurice Andreas u te bieden?

Reis door de tijd show

Avondvullend show, totaal met 4 sets in te vullen. Ervaar samen met uw gasten de jaren 60, 70, 80, 90 en hedendaagse hits Engels- en Nederlandstalig. Maak een muzikale reis door de tijd op uw feest en geniet van de hit’s van onderandere Joe Cocker, James Brown, Elvis Presley, Tom Jones, Guus Meeuwis, Frans Bouwer, Marco Borsato, De Dijk, en zo nog vele andere bekende artiesten van toen en nu.

De Elvis Show

Elvis in het hier en nu; een show van 30 minuten

De King is in zijn shows iets brutaler geworden net een vleugje meer in de tijd. Elvis leeft net als zijn bekende repertoire. Met een goede dosis humor brengt Elvis uw feest naar een ongekend hoogtepunt.

De seventies en 80's Show

Het thema uit de zeventiger- en tachtigerjaren op uw feest is echt helemaal te gek: zingen en swingen! Geniet van echte dance classics, disco en soul; samen weer even terug in de tijd. Denk maar aan de oude dance classics uit die tijd, Heaven, Celebraition, Disco inferno en nog heel veel andere hit’s

Kortom, Maurice staat garant voor een avond swingen en plezier en is interactief met het publiek. Voor bedrijfsfeesten is er ook een workshop, dus laat u verassen!!!

media

Meer informatie over deze simpatieke zanger? Neem dan contact op met BoekJeBandje.nl

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.