Informatie

Melrose

Vanafprijs:

€ 2495,00

 

Geschikt voor: Feesttenten, festivals, zalen

Extra: avond vullend programma incl. licht, lasers, special FX en geluid!

 

Melrose

 

Melrose voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot de band Melrose.

melrose2

MELROSE houdt al jarenlang het Nederlandse publiek in de ban met een muziekshow vol covers omgeven door absurdistisch totaaltheater met een vleugje satire. Een multimediaal muziekspektakel bommetjevol theater, slapstick, Special FX, laser- en lichtshows dat alle zintuigen prikkelt.

fantastich & muzikaal

Een fantastische feestelijke muzikale beleving!!! Als een sensationele muzikale storm raast de band MELROSE door Nederland. Met een supergevarieerde show bommetjevol Special FX, de meest fantastische meezing-hits, dans en theater maakt de band van elk feest een heel bijzonder feest!

popgeschiedenis

Het repertoire van MELROSE bevat de kneitervetste hits van de internationale popgeschiedenis... Maak kennis met de Super Turbo Show van de band MELROSE... Een bijna 3 uur durende muzikale happening waarin de ene na de andere kneitervette superhit op het publiek losgelaten... En dat betekent hossen, springen en meezingen... Een energieke hyperactieve spektakel met een ongekend aantal covers die uniek in Nederland en omstreken is.

media

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.