Informatie

Mission 10

Vanafprijs:

€ 2750,00

(excl. licht en geluid)

Geschikt voor:
Bruiloft, Feesttent en Festivals

Mission 10

 

Mission 10 voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Mission 10

 Mission 10 boek je bij Plus2db en boekjebandje

De nieuwe pop/rock-sensatie uit Volendam onder leiding van Simon Stein.

 

Biografie

 
Mission 10, de nieuwe popformatie onder leiding van zanger/frontman Stein.
Na meer dan twee jaar in de studio te hebben 'geleefd' op zoek naar een nieuwe sound, is het eindproduct eindelijk klaar om te worden uitgebracht! De eerste single van de band is inmiddels een feit namelijk: Don't you get me wrong. Deze singel is inmiddels al regelmatig te horen op radio 2 alwaar de band ook het 'Radio 2 Talent' is.
 
Verschillende grote namen uit de muziekbusiness hebben meegewerkt aan dit album, waaronder Marcel Schimscheimer, Hans Bedeker, Bert Meulendijk, Hans Vroomans, Marcel Serierse, Silvia Houtzager enz. enz. Na verschillende omzwervingen in muziekland, is het nu tijd voor Engelstalige pop, met hier en daar een vleugje rock.
 
En welke smaken het nog meer bevat.... Oordeel zelf!
 

Succes verhaal

Inmiddels is het duidelijk, de band Mission 10 heeft met hun nieuwe singel succes in handen. Op diverse radiostations wordt de plaat inmiddels gedraaid en is vaak ook een 'tip' of een plaat van de week. We gaan in 2014 veel van de band Mission 10 horen. Wil je deze band boeken? Neem dan contact op met het team van BoekJeBandje.nl.

Solo

Frontman Simon Stein is ook solo te boeken, als duo maar ook met de band Dutch 70's. Kijk daarvoor op de solo pagina van Simon via de volgende link.

media

 

 

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.