Informatie

Party DJ Nicky Lorenzo

Prijs:

op aanvraag

 

Geschikt voor: 
Bruiloft, Feesttent , Bedrijfsfeest , Dorpsfeest, Festivals

Extra:
Ook te boeken met complete show! Vraag naar de mogelijkheden!

 

Party DJ Nicky Lorenzo staat garant voor de leukste feesten. Achter 'the Weels of Steel' is hij niet te evenaren. Eenvoudig en snel Party DJ Nicky Lorenzo voor jou feest boeken doe je natuurlijk bij BoekJeBandje.nl

nickylorenzo 

Nick staat met zijn unieke manier van draaien altijd gegarandeerd voor 100% Feest. Door snel te switchen tussen de vele muziekgenres, van de Nederlandse feest muziek tot de klassieke discoplaten weet hij iedereen te vermaken! Wat Nick vooral zo uniek maakt is de manier van presentatie en de vele originele manieren van interactie met het publiek!

Het kan bij Nick niet gek genoeg, mochten zijn hits al het hoogte punt bereikt hebben, is hij zeker in staat om als zingende Feest DJ door te gaan en het publiek helemaal uit zijn plaat te laten gaan.

DJ Nicky Lorenzo is sinds 2007 al werkzaam als DJ in combinatie met een Drive-in show. Sinds 2010 is hij allround inzetbaar en vooral gespecialiseerd in het feestgeruis!

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met de adviseurs van BoekJeBandje.nl. Zij zullen u vakkundig voorlichten over de (on)mogelijkheden en u begeleiden in het boekingsproces.

 

 

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.