Informatie

NightFlight To Rio

Vanafprijs:

€ 3495,00

 

Geschikt voor: 
Feesttent , Bedrijfsfeest , Dorpsfeest, Festivals

Extra: 
uit te breiden met led-video-walls, dj en extra podium aankleding

Night Flight to Rio

 

Night Flight to Rio voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot partyband Night Flight to Rio.

nightflighttorio boekjebandje 2016 

3 Vocals, blazers, drums, gitaar, toetsen en bas. Partyband Night Flight to Rio zorgt met een 9 of 10 koppige bezetting voor een onvergetelijke ervaring. Het is dé feestband van dit moment, vol passie en enthousiasme. De energie die Night Flight to Rio meeneemt werkt aanstekelijk. Pop, Dance/Club, Latin, Rock, Soul en Disco worden samengesmolten tot een sensationele show. High Energy… Solide… Méér dan een Coverband.

blazers

Mede door een volledige blazerssectie beleef je de hits van nu en vroeger als nooit te voren. Vijf blazers is een luxe die zich in de show dubbel en dwars bewijst.

show

De flexibiliteit van Night Flight to Rio zorgt dat er op elk evenement een show op maat is. Zo vraagt een festival wellicht om een andere insteek dan een bedrijfsfeest. Samen met specialisten en partners zijn vrijwel alle denkbare opties bespreekbaar.

compleet

Night Flight to Rio is alleen te boeken maar ook in combinatie met bijvoorbeeld een DJ. Door het materiaal en flexibiliteit van de band is er voor alle typen evenementen een passend professionele oplossing.

media


Promo 2015:
(2016 versie volgt snel)

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.