Informatie

Eddy & The Phantoms

Prijs:

op aanvraag

Geschikt voor: 
feesttenten, bruiloften en bijv. 50+ middagen/avonden

Extra:
Samen te boeken met BammBamm voor een compleet programma! Matinee + Avondprogramma tegen een zeer aantrekkelijk tarief!

Eddy & The Phantoms

 

Cliff and the Shadows coverband Eddy & The Phantoms boek je voordelig en snel bij BoekJeBandje.nl. De authentieke sfeer van de sixties op jou feest of evenement krijg je door Eddy & The Phantoms te boeken bij BoekJeBandje.nl

Phantoms live

Eddy & The Phantoms, een te gekke tributeband uit Friesland!

Heropgericht in 2008 met in eerste instantie de volledige bezetting zoals die was in de zestiger jaren. De afgelopen jaren zijn er enkele wisselingen geweest en nu is deze band weer helemaal klaar voor de toekomst!

Herbeleef the sixties

De mannen hebben allemaal zeer veel plezier in het laten herleven van de sfeer en sound van de te gekke jaren zestig! Cliff and the Shadows.

Net licht en geluid

Dit alles ondersteund door een super nette licht en geluidsinstallatie en de mannen zien er zelf overigens ook uit om door een ringetje te halen! Kortom: hebt u zin in een te gek feest met die echte authentieke sfeer en sound van de Shadows en Cliff Richard!

Compleet programma

Eddy & The Phantoms zijn tevens te boeken als een compleet programma voor uw feestweek of evenement. Samen met de feestband Bamm Bamm boekt u een compleet programma voor alle leeftijden. Zo spelen Eddy & The Phantoms bijvoorbeeld op uw middagprogramma, 'savonds speelt dan Bamm Bamm. Voordeel voor u is dat ze samen gebruik maken van dezelfde licht en geluidsinstallatie wat de kosten aanzienlijk beperkt! Benieuwd naar de mogelijkheden, mail ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. !

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.