Informatie

PlusSupportAct

Vanafprijs:

€ 1450,00

 

Geschikt voor: 

feesttenten, bruiloften, festivals 

Extra:
In diverse samenstellingen te boeken. Ook als complete band samen met Najib Amhali. Vraag naar de voorwaarden!

PlusSupportAct

 

Plus Support Act staat garant voor een professioneel stukje muziek. Als ex-begeleidingsband van Najib Amhali spelen zij de tent plat! Bij BoekJeBandje.nl boek je dit trio tegen een aantrekkelijke gage voorzien van het beste licht en geluid. Op deze pagina vindt je alle informatie over de Plus Support Act.

Plussupportact geeft plankgas!

Wie zijn ze

OK. Plussupportact. Eerste vraag. Who are they? Waar komen deze drie totaal verschillende podiumdieren vandaan? Bekend als de begeleidingsband van Najib Amhali heeft dit vocaal machtige trio zijn sporen inmiddels verdiend. Maar als epicentrum van het podium pakken ze de zaken pas echt manhaftig aan!

Start de motoren

Start de motoren en houd het stuur stevig vast, want deze mannen ronken als een turbodiesel over de linkerbaan van jouw gevoel. Geef deze krachtpatsers de zaal. Niet denken. Deze vedettes doen. Op het ritme van de planken. En vergeet de podiumplanken: deze iconisch geklede karakters luisteren naar het kraken van de dansvloer…

humor

Met een gezonde dosis humor maken Serge (gitaar), Alex (toetsen) en Dennis (drums) pitstops op verrassend pakkende plaatsen langs de muzikale snelweg. Van rock tot dance, van latin tot disco. De crossovers van deze klasbakken zijn vermaard in het wereldje, de actieradius van deze snelheidsduivels adembenemend.

Kortom, haal de voeten van de rem, want Plussupportact geeft gas! Een directe injectie in een zinderend samenzijn.

media

 

HIGH ENERGY PARTY MUSIC

EXTRAORDINAIRY VIRTUOSOS

UNPREDICTABLE POWER

 

 

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.