Informatie

Release

Vanafprijs:

€ 3495,00 

 

Geschikt voor: 
Feesttent , Bedrijfsfeest , Dorpsfeest, Festivals

Extra:
incl. showstages. Ook te boeken met CO2, lasers en sparkular effects!

Coverband Release Boeken

 

Coverband Release voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Release

“RELEASE laat het los en laat zich gaan. Een sensationele beleving waar de ‘hits van nu’ en de ‘classics van vroeger’ voorbij komen. Een hoge kwaliteit van muzikaal samenspel, choreo’s en een denderende show ontmoeten elkaar in een onvergetelijke ervaring. Stop thinking, start dancing!”

Dé coverband van het moment die door de combinatie van adembenemende vocals, strakke choreo’s en weergaloze arrangementen elk feest tot een fenomenaal hoogtepunt brengt. Uniek zijn twee danseressen die samen met zes daverende muzikanten zorgen voor een gegarandeerde feestsensatie. Laser, Sparkular FX en uitgebreid licht ondersteunen de sterke choreografieën en het muzikaal geweld. Entertainment staat voorop en doordat de band uitsluitend bestaat uit professionals zorgt RELEASE voor een hoge kwaliteit van spel en uitstraling.

 

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.