Informatie

Smûk

Vanafprijs: 
op aanvraag

 

Geschikt voor:

Bruiloft, Feesttent , Bedrijfsfeest , Dorpsfeest

Extra:

1e set akoestisch, leuk voor bruiloften!

Smûk

 

De Friese coverband Smûk boek je voordelig en snel bij BoekJeBandje.nl. Naast deze band heeft BoekJeBandje de mogelijkheid tot het boeken van alle artiesten en bands in Nederland. Op deze pagina vindt je alle informatie over de Friese coverband Smûk.

smuk2017 boekjebandje

 Jong geleerd, oud gedaan

Alle bandleden hebben een veelzijdige muzikale jeugd gehad en in veel verschillende bandjes gespeeld. Deze jonge energieke muzikanten hebben halverwege 2015 de band SMÛK in het leven geroepen en zijn gedreven hun muziek met het publiek te delen. Bij zowel het repeteren als het optreden draait het om de liefde voor de muziek en er met elkaar en het publiek één groot feest van maken!

Binnen het repertoire worden grote muzikale helden van de jaren ’80 tot nu, ruim vertegenwoordigd; denk daarbij aan Bon Jovi, Elvis Presley, Toto en Queen. Met de ervaring van Jarin op gitaar, Simon op bas, Sjoerd op toetsen, Ruerd op drums en Dian als zangeres, blaast de band met hun knallende hits het publiek elke keer omver.

Hits van alle tijden

Ook voor hits van eigen bodem kan je SMÛK bezoeken. De Dijk, Anouk, Waylon en Marco Borsato zijn graag geziene/gehoorde artiesten bij alle leden van de band. Daarnaast worden de nieuwe hits van de laatste jaren ook meegenomen in het repertoire, waardoor jong en oud uit hun dak kan gaan.

Plezier!

Door de liefde voor veel verschillende soorten artiesten en muzikale genres, de ervaring die ze hebben opgedaan in voorgaande bands en het plezier dat ze met elkaar hebben, omdat ze niet alleen bandleden, maar vooral ook vrienden zijn, is het gegarandeerd dat met SMÛK het dak er keer op keer af gaat!

Clash of the Coverbands

Zaterdag 21 oktober stond Smûk op het podium van De Vorstin in Hilversum voor de halve finale van de Clash of the Coverbands Benelux. Op deze gewelige avond heeft Smûk de eerste prijs gewonnen en is dus door naar de finale van deze contest. De finale wordt gehouden op 7 januari 2018 in Paradiso Amsterdam. Interesse om ze aan te moedigen in Paradiso, meld je aan via deze website!

Greep uit het repertoire

Als ze er niet is – De Dijk
Good god – Anouk
I want you to want me – Cheap Trick
Rain down on me - Kane
Hold the line - Toto
Run to you – Bryan Adams
Shut up and dance – Talking is hard
Sex on fire – Kings of Leon
You give love a bad name – Bon Jovi
Hush – Kula Shaker
I put a spell on you – Jeff Beck
War - Kensington
Born to be wild – Steppenwolf

Smûk heeft als extra mogelijkheid de avond te beginnen met een akoestische set. Dit kan heel goed op een bruiloft! 


Beide promofilmpjes (c) Clash of the Coverbands

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.