Informatie

Twarres

Prijs: 
op aanvraag

 

Geschikt voor: 
Festivals, Theaters

Twarres

 

Twarres voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Twarres.

Twarres boek je bij boekjebandje 2016

Twarres weer 'on the move'

Mirjam Timmer is er helemaal klaar voor met haar vernieuwde Twarres.

Een enorme boost om de podia te beklimmen, gaven Mirjams nieuwe  bandleden en vrienden, de super muzikale broers Julian en Kristian Dijkstra. ‘A gift from heaven’ volgens Mirjam. Julians gitaarpartijen en  Kristians akoestische percussie maken de Twarres sound voller en rijker.  Hun vocals passen naadloos bij  de stem van Mirjam.

Kortom: Twarres is weer ‘on the move’.

Mirjam Timmer:

Mirjam is geboren in 1982 in Leeuwarden en is de oprichtster van Twarres. Samen met Johan van der Veen had ze meerdere hits in de Benelux. Het nummer 'Wêr bisto' stond in het jaar 2000 vele weken op nummer 1 in de diverse nationale- en internationale hitlijsten. Twarres won meerdere prijzen, waaronder in 2002 een Edison Award voor de 'Beste nieuwe groep (nationaal)'!

Kristian Dijkstra:

Kristian is geboren in 1988 in Leeuwarden en is de oudere broer van Julian. Hij maakt al sinds 2014 samen met Mirjam muziek en is vanaf 2015 bandlid van het vernieuwde Twarres. Kristian speelt akoestische percussie en zingt de tweede of de derde stem.

Julian Dijkstra:

Julian is geboren in 1991 in Leeuwarden en is de jongere broer van Kristian. Hij maakt al sinds 2014 samen met Mirjam muziek en is vanaf 2015 bandlid van het vernieuwde Twarres. Julian speelt gitaar en zingt de tweede of de derde stem.

media

 

 

Logo Twarres - BoekJeBandje - 2016

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.