Informatie

Vangrail

Vanafprijs:
€ 4250,00 (vraag naar de voorwaarden)

Geschikt voor:
Bruiloft, Feesttent , Bedrijfsfeest , Dorpsfeest, Festivals

Extra:
Ook met special effects te boeken á € 550,00

Vangrail

 

Vangrail voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Vangrail

Vangrail boek je bij BoekJeBandje.nl

Het publiek gaat volledig los en de band maakt een onuitwisbare indruk – van dorp tot stad, van Friesland tot België. Terecht dus dat Vangrail is uitgeroepen tot de live sensatie van 2013! De ingrediënten zijn simpel: de mooiste en bekendste covers gestoken in de welbekende Vangrail-jas.

Wervelende Covershow

Vangrail speelde in 2012 op zo’n 90 uiteenlopende festivals, tentfeesten en podia. Een jongensdroom die uit komt! In de nieuwe show wordt het publiek keer op keer in extase gebracht door een wervelwind (mash-up) van complete klassiekers en de meest uiteenlopende hits. Vijf getalenteerde en enthousiaste muzikanten plus het geweldige brede bereik van zanger en top entertainer Raynaud Ritsma brengen een overweldigende show vol energie. Een feest en spektakel waar nog lang over gesproken zal worden!

Vangrail op je Festival

De band werkt naast haar wervelende covershow ook vol passie aan eigen werk. Singles als Ik Hunker Naar Jou, Ik Mis Je, Liefdesleger, Heerlijke Heerlijkheid, Leven na de Liefde en nog vele andere kwamen stuk voor stuk in de Top 100. Radiomakers geven veel lovende kritieken en daar is de band maar wat trots op!

Vangrail op uw Bedrijfsfeest

Vangrail laat uw gasten genieten van de eerste tot laatste noot. Met een speciale VR-formule voor bedrijfsfeesten en besloten feesten bezorgt Vangrail jong en oud een avond om niet snel te vergeten.

Een gewone band kan altijd nog. Dus.. Vangrail? Echt wel!

Media

 

 

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.