Informatie

Wannebee Anouk

Vanafprijs:

€ 500,00

(excl. licht en geluid)

 

Geschikt voor: 
Feesttenten, Festivals en Dorpsfeesten

Extra:
Betaalbaar!

Wannabee Anouk

 

Wannabee Anouk boek je voordelig en snel bij BoekJeBandje.nl. Deze band is zeer geschikt voor festivals, tent- en dorpsfeesten. Wannabee Anouk zet een perfecte anouk tribute op de planken.

Anouk Tribute BoekJeBandje 2017

WANNABEE ANOUK GREATEST HITS TOUR 2017

Na 10 jaar op de planken te hebben gestaan als een rock coverband met een grote variatie aan nummers, heeft Be Who You Wannabee dit jaar een speciaal element toegevoegd aan hun repertoire. 2017 zal in het teken staan van de “Wannabee Anouk Greatest Hits Tour”.

Een avond vol Anouk nummers om compleet mee uit je dak te gaan. Meezingen, dansen, alles is toegestaan.

vet en overtuigend

Ondanks het enorme aanbod in het rock-cover circuit, onderscheidt Wannabee Anouk zich. Zij weten hoe rock hoort te klinken. Het vette en overtuigende geluid van deze vier muzikanten gecombineerd met een overweldigend enthousiasme heeft menig poppodium al op zijn grondvesten doen schudden.

chemie

De chemie tussen deze vier bandleden wordt door publiek en in kranten keer op keer als waanzinnig omschreven. Wannabee Anouk kom je niet alleen beluisteren, Wannabee Anouk moet je ervaren. In de afgelopen jaren heeft Wannabee Anouk niet alleen de kleinere poppodia beklommen maar ook zalen als Paradiso Amsterdam, De Boerderij in Zoetermeer en vele festivals waaronder Bevrijdingsfestival in Almere voor ruim 10.000 uitzinnig publiek.Mede door deze vele landelijke optredens in kroegen, poppodia en grote festivals is Wannabee Anouk inmiddels een zeer ervaren, gewaardeerde en veel teruggevraagde band. Zo staan ze elk  jaar op de planken in de Walhalla in Deventer en De Texmex in Spijkenisse.

niet alleen anouk

Naast de Anouk Tribute kan de band ook geboekt worden als Rock Cover Band met nummers van oa:
Krezip, Nena, Linkin’Park, Skunk Anansie, Doe Maar en nog vele hits uit heden en verleden, maar dan wel  verbouwd in een eigentijds (rock)jasje.

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.