Informatie

Wiebe van den Bosch

Vanafprijs:

€ 150,00

 

Geschikt voor:   

Bruiloft, Feesttent , Bedrijfsfeest , Dorpsfeest

Extra:
Ook samen te boeken met Hazes (Mattin)

Wiebe van den Bosch

 

Zanger Wiebe van den Bosch  voordelig en snel boeken? BoekJeBandje.nl is het bemiddelingskantoor waar u alle artiesten kunt boeken. Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot de zanger Wiebe van den Bosch.

zanger wiebe boekjebandje 2015

Wiebe van den Bosch is geboren op 02-02-1991 te Drachten. Al van jongs af aan is hij besmet met het muziek virus.
Wiebe zijn vader en moeder hadden al vanaf zijn geboorte een zender thuis en slingerden dan ook regelmatig plaatjes de ether in. Dit vond Wiebe prachtig en hij swingde samen met zijn zusje ook altijd gezellig mee.
Helaas hebben zijn ouders na een aantal jaren Etherpiraat geweest te zijn, besloten met de hobby te gaan stoppen. Hiervoor in plaats kwam een gezellige muziek avond op de zaterdag. Hier werd regelmatig met liedjes mee gezongen. Uiteindelijk besloot zijn zusje om eens een liedje te gaan opnemen. Zij is toen ontdekt door een collega zanger (Auke de Vries) die heeft de Familie in contact gebracht met Hans “Tiger” Smits (Tekstschrijver van o.a. André Hazes, Pierre van Dam, Rene de Haan…).Wiebe heeft toen het volledige Management van zijn zusje voor zijn rekening genomen.

management

Een jaar na het begeleiden van zijn zusje werd Wiebe zelf ontdekt door Hans. Hij heeft Wiebe toen gestimuleerd om te gaan zingen. Wiebe heeft deze raad van zijn ouders en Hans op gevolgd. Buiten het Management van zijn zusje om begon ook hij aan zijn muzikale carrière.

carnaval

Een paar maanden na zijn ontdekking heeft Wiebe een Carnavals plaat met de titel “Swientjuhh” geschreven door Hans “Tiger” Smits opgenomen. Dit was in het Carnavals seizoen 2011, maar nog steeds doet de plaat het erg goed in diverse hitlijsten en op vele feesten.

Wiebe heeft door de jaren heen samen met zijn altijd steunende familie en vrouw een goed stabiel team opgebouwd waar een goede samenwerking mee is ontstaan. Hierdoor kan in alle rust en met veel plezier Singel voor singel worden gemaakt en worden uitgebracht. Momenteel is Wiebe erg blij met de gang van zaken en voelt zich dan ook gezegend om het leukste beroep van de wereld te mogen uitvoeren.

doorbraak

Hij verheugd zich dan ook op ieder feest dat komen gaat en stilletjes hoopt Wiebe op die ene doorbraak….

Wiebe is tevens samen te boeken met de Hazes Look-a-like Mattin.

media

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.