Informatie

DJ Winston Black

Prijs:

op aanvraag

 

Geschikt voor: 
Bruiloft, Feesttent , Bedrijfsfeest , Dorpsfeest, Festivals

Extra:
Bekend van Quatrebras!!

DJ Winston Black

 

DJ Winston Black jou feest laten opleuken? Boek hem voordelig en snel bij het leukste boekingskantoor van Friesland, BoekJeBandje.FRL Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot de DJ Winston Black.

Winston Black Large

Er kan wel gezegd worden dat het DJ zijn in zijn bloed zit. Hij is op zijn 12e begonnen als DJ op zijn slaapkamer met zijn grote voorbeeld in het achterhoofd. Ome Wiebe Auke Veenstra was in de jaren 70/80/90 een begrip in de Friese DJ wereld. Bekend van discotheek Quatrebras waar hij jarenlang resident was en werkzaam was. Hij heeft ooit een keer mogen invallen voor een zieke DJ in Quatrebras en sindsdien (27 maart 2009) is hij daar maandelijks nog te vinden.

Naast het draaien in Quatrebras kwamen er door de jaren heen ook andere klussen om de hoek zoals verjaardagsfeestjes, buurtfeesten, feesten voor vrienden tot later.... Festivals als Lekker Outdoor, Oudejaarsfeest de Westermar, Wâldpop. Tentfeesten als Megakersttent bij Quatrebras en dorpsfeesten als Kollumerzwaag en Hardegarijp.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met de adviseurs van BoekJeBandje.nl. Zij zullen u vakkundig voorlichten over de (on)mogelijkheden en u begeleiden in het boekingsproces. 

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.