Informatie

Woenderbaar

Vanafprijs:

€ 2495,00 (excl. BTW)

 

Geschikt voor: 
Oktoberfest, Feesttent , Bedrijfsfeest , Dorpsfeest, Festivals

Woenderbaar

 

Perfect voor Oktoberfest en als je gewoon een feest wilt; Woenderbaar! Ze zijn nu te boeken bij BoekJeBandje. Woenderbaar inhuren of boeken?  Op deze pagina vindt u alle informatie met betrekking tot Woenderbaar.

woenderbaar boekjebandje 2017 2

Woenderbaar boeken doe je als je een feest wil in een geheel Duitse stijl. Haal de brattwürsten, lederhosen en dirndls er maar bij en laat de pullen bier maar vloeien. Woenderbaar zorgt ervoor dat elk Duits themafeest een knaller wordt. Oktoberfeesten, tentfeesten, kermissen, braderieën en bedrijfsfeesten worden met de beste ‘Spitzen Hits’ omgetoverd tot een waar Schlagerfest. Een kleine greep uit het repertoire: Fiesta Mexicana, Ein Stern, Die Eisbärn, Rosamundem, Du hast die Haare Schön, 7 Sünden en nog veel meer. De partyband wordt gevormd door Patrick, Roger, JP, Remco, Emiel, Erik, René en Chantal. Ze zijn een graag geziene gast op elk Duits feest en ze nemen je mee met een avondvullend programma waar je laaiend enthousiast van wordt.

Het professionele geluid en de fenomenale lichtshow maken het feest helemaal compleet. Er komt van alles aan bod. Duitse hits uit de jaren 60, 70, 80, 90 en zelfs de beste après ski hits van de laatste tijd. Ook de grootste Duitse sterren komen voorbij tijdens het optreden van Woenderbaar. Denk hierbij aan Tony Marshall, Udo Jürgens, Die Höhner en Zillertaler Schürzenjäger.

Wil je alvast een voorproefje van de partyband? Scroll dan even iets naar beneden voor de promo video's van Woenderbaar.

De band krijgt veel leuke reacties van het publiek. ‘Woenderbaar jullie waren top! Bedankt voor de gezelligheid, het personeelsfeest was werkelijk Woenderbaar!’ – Dirk. ‘Gezellig avondje Woenderbaar! Laat de pullen maar komen, Ein Prosit!’ – Sandra. ‘Het was een topper in Dongen!’ – Mark. Ben je klaar voor een super show vol interactie, Partymusik en hilarische verkleedpartijen? Boek dan de partyband, want het leven is Woenderbaar!

Woenderbaar boeken voor een Oktoberfest? Wees er dan snel bij. Tijdens het Oktoberfest seizoen heeft de band het natuurlijk hartstikke druk. Zo stonden ze vorig jaar op verschillende plaatsen in Nederland en België. Aarle- Rixtel, Roermond, Molenbeersel (België), Dongen enz.

Media

 

Opties / Boekingen

Wilt u meer informatie over de band of act?

Of wilt u een optie plaatsen of boeken?

Neem dan met ons contact op via onderstaand telefoonnummer.

 

0514 - 234 111

Bel mij terug

Voer hier uw telefoonnummer in en wij bellen u z.s.m. terug.